Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Twist 360 Wh
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 10 (360 Wh)
Voltage: 36v

U kiest het vermogen van de batterij na revisie met de blauwe knop (11 of 14,5 Ah). Daarna stuurt u de versleten Giant 360 Wh accu gratis op naar ons reparatie-adres, waar de energiecellen vervangen worden. De volledig nieuwe energiecellen zorgen ervoor dat u weer vele kilometers met ondersteuning kunt fietsen. Verzendinstructies volgen per e-mail na het voltooien van uw bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Giant Twist 360 Wh accu

De accu is te herkennen aan de volgende aanduiding: 10 Ah 360 Wh. Verschillende e-bikes van Giant zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Giant Twist Aspiro , Giant Twist Lite Power , Giant Twist Mio 

Giant Twist 360 Wh fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Giant Twist 360 Wh accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Giant Twist 360 Wh fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Giant Twist 360 Wh accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. In enkele gevallen verwisselen onze reparateurs het Battery Management System (elektronica), maar meestal worden alleen de versleten energiecellen vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

Giant Twist 360 Wh accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu teruggestuurd wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor gebruik van de accu na revisie.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Giant Twist 360 Wh accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Giant Twist 360 Wh fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Door veelvuldig op- en ontladen zijn enkel de energiecellen onderhevig aan slijtage. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Giant Twist 360 Wh accu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden. 

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Giant door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Twist 360 wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden