COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Halfords, Kemp Starley
Type: GX-L024010-H3C
Energiecel: LiFePo4
Capaciteit: 8 / 10 Ah (192 / 240 Wh)
Volt: 24v

Eerst geeft u aan wat de nieuwe capaciteit van uw batterij en vervolgens maakt u een bestelling aan. De oude accu kan kosteloos opgestuurd worden naar ons reparatie-adres. Daar wordt het binnenwerk uit de behuizing gehaald en nieuwe accu-cellen komen ervoor in de plaats. Zo heeft u de komende jaren weer het voordeel van een grotere actieradius. Instructies voor verzending ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details GX-L024010-H3C

Deze accu is door diverse fabrikanten waaronder Cumberland, Halfords, Kemp Starley gebruikt met verschillende aanduidingen. Deze accu kan herkend worden aan verschillende typenummers, bijvoorbeeld GX-L024010-H3C of 85155.

Kemp Starley

City 4.0/5.0

Cumberland

Seabreeze


Wat zijn de stappen van het proces?

De accu wordt geopend op ons reparatie-adres en de versleten energiecellen worden verwijderd. Vervolgens worden er nieuwe energiecellen in de accu geplaatst, met als resultaat dat u weer jaren kunt fietsen met een langere ondersteuning. De accu is voorzien van 24 maanden garantie.
› Klik hier voor meer informatie over de werkwijze


Wat mag u verwachten van de nieuwe accu-cellen?

De capaciteit die u bestelt is rechtstreeks van invloed op de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Daarbij zijn er diverse aspecten die mede bepalend zijn voor de actieradius. Om die reden is de nieuwe actieradius niet precies in kilometers uit te drukken. 

  • Selecteert u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius tot 45% groter*
  • Selecteert u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius tot 80% groter*
  • Selecteert u 17,4 Ah, dan wordt de actieradius tot 120% groter*

› Klik hier voor meer info over factoren die mede bepalend zijn voor de fietsafstand

*t.o.v. een nieuwe Type GX-L024010-H3C 24v

Specificaties+

Merk accu Halfords / Kemp Starley
Accu model GX-L024010-H3C
Type energiecel LiFePo4
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8 / 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 288 / 360 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 274