COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Halfords, Kemp Starley
Type: 85465
Energiecel: LiFePo4
Capaciteit: 8 / 10 Ah (288 / 360 Wh)
Voltage: 36v

Geef eerst de gewenste capaciteit aan en voltooi uw bestelling. Vervolgens kan de versleten batterij ter reparatie opgestuurd worden naar ons reparatie-adres. De oude behuizing wordt opengemaakt om de oude accu-cellen te verwijderen. Verse A-grade cellen worden teruggeplaatst, zodat u weer jaren profiteert van een groter bereik. De benodigde verzendinstructies ontvangt u na het plaatsen van de order.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

18 juni

Details+

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer de accu is ontvangen in ons reparatiecentrum worden de oude, versleten energiecellen vervangen door gloednieuwe cellen. Deze vervanging zorgt ervoor dat u weer jaren geniet van een grotere actieradius. De accu is voorzien van 24 maanden garantie.
› Klik hier voor meer uitgebreide informatie over het proces


Wat mag u qua prestaties verwachten van de batterij?

De accu-capaciteit die u bestelt is mede bepalend voor het bereik van de e-bike. Echter, daarnaast zijn er diverse factoren die een rol spelen bij het aantal kilometers dat u haalt. Vandaar dat het moeilijk is om een exacte indicatie van de nieuwe actieradius te geven.  

  • Kiest u 9,6 Ah, dan wordt de actieradius max. 20% groter*

› Klik hier voor meer uitleg over de actieradius van uw fiets

*t.o.v. een nieuwe Type 85465 36v LiFePo4*

Specificaties+

Merk accu Halfords / Kemp Starley
Accu model 85465
Type energiecel LiFePo4
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 8 / 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 288 / 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324