COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Heinzmann
Type: Directpower (bagage)
Capaciteit: 11 Ah (400 Wh)
Voltage: 36v

U start met het kiezen van de gewenste accu-capaciteit. Na het voltooien van uw order kunt u kosteloos uw versleten Heinzmann Directpower accu naar ons reparatie-adres opsturen. Hier wordt de behuizing opengemaakt en het versleten battery pack vervangen door een gloednieuwe variant. Dit maakt het mogelijk voor u om weer jaren te fietsen met ondersteuning. Alle benodigde informatie voor verzending ontvangt u via e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

13 juni

Details+

Details Heinzmann DirectPower 36v (bagage)

Verschillende e-bikes met Heinzmann aandrijving zijn voorzien van deze accu. De batterij kan herkend worden aan de volgende aanduiding: Cylindrical Li-ion Storage Battery Pack en HZM-NO: 870-81-146-00.


Wat zijn de stappen van het proces?

Tijdens de reparatie worden de oude energiecellen uit de behuizing gehaald. Daaropvolgend worden nieuwe, verse cellen in de accu geplaatst en testen we de batterij. Na afloop van dit proces ontvangt u de batterij retour en kunt u weer vele jaren fietsen met een groter bereik.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg van het proces


Wat mag u qua prestaties verwachten van de batterij?

De afstand die met de gereviseerde accu gefietst kan worden is afhankelijk van de capaciteit. Daarnaast zijn er diverse aspecten van invloed op de fietsafstand, waardoor de nieuwe actieradius niet exact in kilometers uitgedrukt kan worden.

  • Kiest u 11,6 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk*
  • Kiest u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius tot 30% groter*
  • Kiest u 17 Ah, dan wordt de actieradius tot 55% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de accu 

*t.o.v. een nieuwe Heinzmann Directpower

Specificaties+

Merk accu Heinzmann
Accu model DirectPower Gepäckträger
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 400 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324