COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Fietsaccu-revisie.nl

Fietsaccu vervangen? Batterij elektrische fiets reviseren in 3 stappen

Uw fietsaccu vervangen omdat de accu minder lang ondersteuning geeft? Laat de batterij van uw elektrische fiets reviseren door onze gespecialiseerde reparateurs. Veel e-bike accu's van Batavus, Gazelle, Giant en Spartamaar ook van diverse andere merken kunnen wij herstellen. 

U selecteert uw accu in het overzicht en stuurt de batterij van uw elektrische fiets inclusief adapter gratis op naar ons reparatiecentrum. Wij hergebruiken de behuizing en de elektronische componenten, waardoor u geen volledig nieuwe elektrische fiets batterij hoeft te kopen.

Behalve dat u kosten bespaart, heeft reviseren als bijkomend voordeel dat u zelf de capaciteit kan kiezen. Hierdoor kunt u weer jaren genieten van uw e-bike, vaak zelfs met een grotere actieradius!