COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Joycube
Type: SF-03 JCEB480 48v
Capaciteit: 8,7 / 10,5 Ah (417 / 504 Wh)
Volt: 48v

U geeft eerst aan wat de capaciteit van de gereviseerde batterij moet worden. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de Joycube accu gratis opsturen naar ons repair-centre. Daar plaatsen verse accu-cellen in de behuizing, zodat u weer vele kilometers met de accu kunt fietsen. Instructies voor verzending krijgt u samen met het verzendlabel per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

13 juni

Details+

Details Joycube SF-03 JCEB480 48v

Verschillende e-bikes van Fischer zijn voorzien van deze fietsaccu. U kunt de accu o.a. herkennen aan typenummers: JCEB480.


Hoe werkt het?

Na aankomst in ons reparatiecentrum wordt de behuizing van de accu geopend. Daaropvolgend worden de versleten energiecellen verwijderd en plaatsen wij verse A-grade cellen terug. Deze vervanging zorgt ervoor dat u weer jaren profijt heeft van langere ondersteuning. U ontvangt standaard 24 maanden garantie.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over de werkwijze


Hoe presteert de gereviseerde batterij?

De afstand die u met de gereviseerde batterij kunt fietsen is voornamelijk afhankelijk van de capaciteit. Echter, daarnaast zijn er verschillende aspecten van invloed op de actieradius, waardoor het niet mogelijk is de nieuwe actieradius exact te voorspellen.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk*
  • Bestelt u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 15% groter*

› Klik hier voor meer uitleg over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Joycube SF-03 JCEB480 48v

Specificaties+

Merk accu Joycube
Accu model SF-03 48v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 558 Wh
Voltage 48V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 349