COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Geoby, Halfords, Kemp Starley
Type: Geoby 24v
Capaciteit: 6,6 / 8,8 Ah (158 / 211 Wh)
Volt: 24v

Na het kiezen van de gewenste nieuwe capaciteit stuurt u de versleten Geoby 24v accu op naar ons reparatie-adres. Daar worden de versleten accu-cellen vervangen door nieuwe A-grade cellen. De fietsafstand wordt op die manier weer aanzienlijk vergroot. De benodigde informatie voor verzending ontvangt u automatisch per e-mail na plaatsing van uw order.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen Let op: Hierdoor komt de ledindicatie van de accu te vervallen 


...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

18 juni

Details+

Wat is de werkwijze?

Wanneer de accu aangekomen is in ons reparatiecentrum wordt de behuizing hiervan geopend. De versleten energiecellen uit uw accu worden verwijderd en hier komen nieuwe cellen voor in de plaats. Deze nieuwe cellen maken het mogelijk voor u om weer jaren te kunnen fietsen met een groter bereik. De accu wordt naar u teruggezonden met 24 maanden garantie.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over de werkwijze


Wat mag u qua prestaties verwachten van de gereviseerde accu?

De afstand die u met ondersteuning kunt fietsen is voornamelijk afhankelijk van de batterij-capaciteit. Daarnaast zijn er echter diverse factoren van invloed, waardoor de nieuwe actieradius niet exact ingeschat kan worden.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 35% groter*
  • Bestelt u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 75% groter*
  • Bestelt u 13,6 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 105% groter*

› Klik hier voor meer informatie over de fietsafstand

*t.o.v een nieuwe Geoby 24v 6,6 Ah

Specificaties+

Merk accu Halfords / Kemp Starley
Accu model Geoby 24v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6 / 8,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 158 / 211 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 249