COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Geoby, Kemp Starley
Type: 85352
Capaciteit: 6,6 Ah
Volt: 36v

Bepaal eerst de nieuwe capciteit van uw versleten Kemp Starley accu. Vervolgens maakt u de bestelling definitief en kunt u de accu opsturen naar het reparatiecentrum. Het versleten binnenwerk wordt uit de accu verwijderd en daarna plaatsen we verse nieuwe energiecellen terug. De verzendinstructies ontvangt u samen met het verzendlabel na het aanmaken van de order.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen Let op: Hierdoor komt de ledindicatie van de accu te vervallen 


...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Hoe werkt het?

De accu wordt in het reparatiecentrum opengemaakt en de oude energiecellen worden verwijderd. Daaropvolgend worden er nieuwe premium energiecellen in de accu geïnstalleerd, dit zorgt ervoor dat u weer jaren kunt profiteren van een groter bereik. U heeft standaard 24 maanden garantie op de accu.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Wat mag u verwachten qua prestaties?

De capaciteit die u bestelt bepaalt voornamelijk hoe ver u met de gereviseerde accu kunt fietsen. Echter, daarnaast zijn er verschillende factoren van invloed op de actieradius. Dit maakt het onmogelijk om een exacte indicatie van de nieuwe fietsafstand in kilometers uit te drukken.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 35% groter*
  • Bestelt u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius max. 55% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik

*t.o.v. een nieuwe Geoby type 85352 36v

Specificaties+

Merk accu Kemp Starley
Accu model 85352
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 238 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299