Wegens vakantie heeft onze telefonische klantenservice aangepaste openingstijden (ma t/m don 9:00 - 16:00 en vrijdag 9:00 - 15:00)

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Keola
Type cel: LifePo4
Capaciteit: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 36v

U start met het selecteren van de gewenste capaciteit voor uw Keola accu. Daaropvolgend ontvangt u informatie over de verzendwijze via e-mail en kunt u de accu gratis naar onze locatie verzenden. Onze reparateurs openen de behuizing en vervangen de accu-cellen door verse Samsung of Panasonic cellen. Dit proces zorgt ervoor dat u weer jaren als vanouds met uw e-bike kunt fietsen....

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

18 augustus

Details+

Details Keola LifePo4 36v

Verschillende fietsmodellen van Keola zijn uitgerust met deze accu:

Keola Texel, Keola Texel Nexus


Hoe gaat het in zijn werk?

U ontvangt uitgebreide informatie en verzendinstructies na afronding van de bestelling. De accu kan kosteloos naar onze locatie verzonden worden. Onze specialisten openen de behuizing van de uw accu en vervangen de oude accu-cellen. Dit proces maakt het voor u mogelijk om weer jaren gebruik te maken van uw e-bike.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Hoe presteert de accu na afloop?

Het vervangen van de cellen zorgt ervoor dat u weer 4-6 jaar profiteert van een groter bereik. De gekozen capaciteit is van invloed op het aantal kilometers dat u kunt fietsen. Echter, er zijn vele factoren van invloed op de afstand die u met een volle accu kunt fietsen, waardoor het onmogelijk is om de nieuwe actieradius in kilometers uit te drukken.

Het nieuwe bereik van de accu stijgt evenredig met de vergroting in capaciteit. Bijvoorbeeld, wanneer u eerst 10 Ah capaciteit had:

  • Kiest u 9 Ah, dan wordt de actieradius max. 10% kleiner*

› Klik hier voor meer informatie de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Keola LifePo4

Specificaties+

Merk accu -
Accu model Keola LifePo4
Type energiecel LiFePo4
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 10 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324