Tijdens de feestdagen is onze werkplaats tijdelijk gesloten, waardoor wij van 10 t/m 31 dec. niet altijd aan de gebruikelijke doorlooptijd van 2 weken kunnen voldoen. Krijgen wij uw accu na 10 december binnen? Dan is het mogelijk dat u deze pas in de eerste week van januari retour ontvangt.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Montego
Type: KL24S95S.082
Capaciteit: 11,25 Ah (270 Wh)
Voltage: 24v

U kiest de nieuwe capaciteit van uw Montego 24v accu. Vervolgens kan de gebruikte fietsaccu gratis verzonden worden naar ons reparatiecentrum. De oude battery pack wordt uit de behuizing verwijderd en we plaatsen nieuwe energiecellen terug, zodat u weer vele jaren plezier heeft van een grotere actieradius. Uitgebreide instructies voor het verzenden ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 januari

Details+

Details 24v Montego

Deze accu is o.a. te herkennen aan het volgende typenummer: KL24S95S.082. De batterij is geleverd bij diverse e-bike modellen van Montego.


Hoe werkt het?

Na aankomst in ons reparatiecentrum wordt de behuizing van de accu geopend. Daaropvolgend worden de versleten energiecellen verwijderd en de nieuwe cellen in de behuizing geplaatst. Deze vervanging zorgt ervoor dat u weer jaren kunt profiteren van langere ondersteuning. U ontvangt standaard 12 maanden garantie.
> Klik hier voor uitgebreide uitleg over de werkwijze


Hoe presteert de gereviseerde batterij?

De afstand die u met de gereviseerde batterij kunt fietsen is gedeeltelijk afhankelijk van de gekozen capaciteit. Echter, daarnaast zijn er diverse factoren van invloed op de actieradius, waardoor het niet mogelijk is om een inschatting te geven van het aantal kilometers.

  • Bestelt u 8,8 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 20% kleiner*
  • Bestelt u 11,6 Ah, dan blijft de actieradius gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Bestelt u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 30% groter*

> Klik hier voor meer uitleg over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Montego KL24S95S.082

Specificaties+

Merk accu Montego
Accu model KL24S95S.082
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11,25 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 270 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 weken
Garantie 12 maanden