Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Montego
Type: KL24S95S.082
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 11,25 Ah (270 Wh)
Voltage: 24v

U kiest het gewenste vermogen van de Montego 24v accu na revisie en maakt een bestelling aan. Vervolgens kan de gebruikte fietsaccu gratis verzonden worden naar ons reparatiecentrum. De oude battery pack wordt uit de behuizing verwijderd en we plaatsen nieuwe energiecellen terug, zodat u weer vele jaren plezier heeft van een grotere actieradius. Uitgebreide instructies voor het verzenden ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met 24v Montego accu

Deze accu is o.a. te herkennen aan het volgende typenummer: KL24S95S.082. De batterij is geleverd bij diverse e-bike modellen van Montego.

Montego 24v accu revisie: hoe werkt het?

Montego 24v accu kopen

1. U stuurt de gebruikte 24v Montego accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Montego 24v accu reviseren

2. De 24v Montego accu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte test onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu geplaatst. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Montego 24v accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Zo weet u wanneer de accu retour gestuurd wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de 24v Montego accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (bv. parcours)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw 24v Montego accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
 Het is zonde om een volledig nieuwe 24v Montego accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Montego fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van Montego kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten fietsbatterijen en is als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Montego
Accu model KL24S95S.082
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11,25 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 270 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden