Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Multicycle
Type: Smart
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 11,25 Ah (270 Wh)
Voltage: 24v

U kiest met de blauwe knop het gewenste vermogen van de accu na revisie. Vervolgens stuurt u de versleten Multicycle Smart 24v accu gratis op naar ons reparatie-adres. Daar wordt de versleten battery pack uit de behuizing verwijderd en vervangen. Na revisie heeft u weer vele jaren plezier van een grotere actieradius. Uitgebreide instructies voor het verzenden ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

Multicycle 24v accu revisie: wat zijn de stappen?

Multicycle 24v accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Multicycle 24v fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Multicycle fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Multicycle 24v accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Multicycle 24v accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw getest.

Multicycle 24v accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu teruggestuurd gaat worden. Verder bevat deze e-mail instructies voor het gebruik van de batterij na revisie. Wij raden u aan om de accu eerst tot 100% op te laden, leeg te rijden en weer geheel bij te laden. Over het algemeen heeft de batterij pas na meerdere laadcycli de volledige laadcapaciteit bereikt.

Wat mag u verwachten van de Multicycle 24v accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren duidelijk wanneer u de bestelling plaatst.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen. Op die manier kunnen wij een krachtige batterij met een langere levensduur garanderen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Multicycle door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

De zekerheid van 12 maanden garantie (no cure, no pay):
In sommige gevallen levert een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties. In dat geval proberen wij samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Multicycle
Accu model Multicycle 24v 11,25 Ah
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11,25 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 270 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden