Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Multicycle
Type: Move
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 11,25 Ah (270 Wh)
Volt: 24v

U kiest eerst het vermogen van de batterij na revisie (11 of 14,5 Ah). Dit is belangrijk met het oog op de actieradius van uw Multicycle Move accu. Nadat u de bestelling heeft afgerond kan de versleten accu worden opgestuurd ter reparatie. Onze reparateurs verwijderen de oude batterij en plaatsen nieuwe energiecellen terug in de behuizing, zodat de accu weer als vanouds presteert. De verzendinstructies ontvangt u per e-mail na het plaatsen van uw bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

Multicycle Move 24v accu revisie: hoe werkt het?

Multicycle Move 24v accu kopen

1. U selecteert het vermogen en stuurt de versleten Multicycle Move 24v accu op

Eerst kiest u het gewenste vermogen voor uw accu en plaatst een bestelling. Het vermogen speelt een belangrijke rol voor de actieradius van uw e-bike. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Multicycle Move 24v accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Multicycle Move 24v accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw getest.

Multicycle Move 24v accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer de batterij retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de gereviseerde batterij. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de Multicycle Move 24v accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Multicycle Move 24v fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Door veelvuldig ontladen zijn enkel de energiecellen onderhevig aan slijtage. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Multicycle Move 24v fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden.

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, lid van Thuiswinkel Waarborg:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Multicycle door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is als gespecialiseerd revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Multicycle
Accu model Move QMS-270 of QMS-360
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11,25 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 270 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden