Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: PanTerra
Type: ED-2 EX
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 11 Ah (275 Wh)
Volt: 25v

Selecteer het vermogen van de batterij die we in uw oude behuizing plaatsen (van invloed op uw actieradius). Als uw bestelling voltooid is kunt u de versleten PanTerra ED-2 EX accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten batterij vervangen: uw accu is van binnen weer als nieuw! Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u na plaatsing van een bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met PanTerra ED-2 accu

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: 7ICMR18/65-5. Verschillende e-bikes van Victoria en Montego worden van energie voorzien door deze batterij.

PanTerra ED-2 accu revisie: wat zijn de stappen?

PanTerra ED-2 accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude PanTerra ED-2 accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw PanTerra ED-2 fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code.

PanTerra ED-2 bagageaccu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw PanTerra ED-2 bagage accu

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst een capaciteitstest ondergaan. De fietsaccu wordt zorgvuldig uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk voldoende energie produceert.

PanTerra ED-2 accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u wanneer de batterij retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor heringebruikname van de accu na revisie.

Wat mag na revisie verwacht worden van de PanTerra ED-2 accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (bv. parcours)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen, hetgeen een positief effect heeft op de actieradius van uw elektrische fiets.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren duidelijk wanneer u de bestelling plaatst.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van PanTerra kunnen door ons gereviseerd worden. Sommige accu’s worden door andere revisiebedrijven als ‘niet-reviseerbaar’ aangemerkt. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies en door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ook deze modellen van een nieuwe batterij te voorzien.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu PanTerra
Accu model Panterra ED-2 EX
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 11 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 275 Wh
Voltage 25V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden