Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Panterra
Type: ED-3 EX
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 8,8 Ah (325 Wh)
Volt: 37v

Kies eerst de capaciteit van de PanTerra ED-3 EX batterij na revisie (8,8 of 11 Ah). Na het plaatsen van de bestelling kunt versleten accu gratis opsturen naar het reparatiecentrum. Onze reparateurs vervangen vervolgens de versleten batterij en plaatsen nieuwe energiecellen terug. Dit betekent voor u voor een grotere actieradius. Instructies voor verzending van de accu ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

7 april

Details+

E-bikes met PanTerra ED-3 EX accu

Verschillende e-bikes van Victoria worden aangedreven door deze batterij. De accu is te herkennen aan het typenummer: 10ICMR18/65-4

PanTerra ED-3 EX accu revisie: hoe werkt het?

PanTerra ED-3 EX accu kopen

1. U stuurt de gebruikte PanTerra ED-3 EX accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

PanTerra ED-3 EX accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

PanTerra ED-3 EX accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Zo weet u wanneer de accu retour gestuurd wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag na revisie verwacht worden van de PanTerra ED-3 EX accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (tegenwind, parcours etc.)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw PanTerra ED-3 EX accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) te kopen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw PanTerra ED-3 EX accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogwaardige kwaliteit energiecel:
Behalve de capaciteit speelt ook de kwaliteit van de energiecellen een cruciale rol voor de actieradius en levensduur van de batterij. De A-grade energiecellen die in de oude behuizing geplaatst worden zijn alleen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Vrijwel alle fietsaccu’s van Panterra kunnen door onze reparateurs gereviseerd worden. Dagelijks voltooien zij een groot aantal fietsaccu revisies en door hun jarenlange ervaring op dit gebied kan ook voor de meer exclusieve modellen een passende oplossing gevonden worden.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu PanTerra
Accu model ED-3 EX
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 8,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 325 Wh
Voltage 37V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden