Wegens vakantie heeft onze telefonische klantenservice aangepaste openingstijden (ma t/m don 9:00 - 16:00 en vrijdag 9:00 - 15:00)

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Sparta
Type: Pharos Finesse
Plaats: Framebuis onder zadel
Energiecel: NiMH
Capaciteit: 7 Ah (168 Wh)
Volt: 24v

Selecteer eerst de capaciteit van uw Sparta Pharos Finesse accu na revisie (9 Ah). De versleten accu kunt u vervolgens gratis opsturen naar het reparatiecentrum. Onze reparateurs verwisselen alle accu-cellen, waardoor u weer jaren profiteert van een groter bereik. De uitgebreide instructies voor verzending met het verzendlabel krijgt u automatisch per e-mail.

› Let op: We bouwen uw NiMH accu om naar Li-ion en daarvoor hebben wij tevens uw oude oplader nodig. De oude laadstekker wordt gratis overgezet op een nieuwe oplader.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

22 augustus

Details+

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Wanneer de accu is ontvangen in het reparatiecentrum wordt de behuizing opengemaakt. De accu-cellen worden uit de behuizing gehaald en hier komen nieuwe cellen voor in de plaats. Deze cellen zorgen ervoor dat u weer jaren kunt fietsen met een groter bereik. U heeft 24 maanden garantie op de energiecellen.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over de werkwijze


Wat mag u verwachten van de batterij?

De afstand die u met ondersteuning kunt fietsen wordt voornamelijk bepaald door de batterij-capaciteit. Daarbij zijn er verschillende (omgevings)factoren die rechtstreeks van invloed zijn op de actieradius, waardoor de nieuwe fietsafstand niet precies in kilometers uitgedrukt kan worden.

Bestelt u 9 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 30% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de accu

*t.o.v. een nieuwe Sparta Pharos Finesse 24v

Specificaties+

Merk accu Sparta
Accu model Pharos Finesse 24v
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 7 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 168 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 10 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299