Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Yamaha
Type: Sparta Pharos
Energiecel:
NiMH
Plaats accu: Frame
Vermogen originele accu: 7 Ah (186 Wh)
Voltage: 24v

U kiest het gewenste vermogen van de Sparta Pharos Yamaha na revisie (9 Ah) en plaatst een bestelling. Vervolgens stuurt u de versleten Sparta Pharos Yamaha accu gratis op naar ons reparatie-adres, waar een volledig nieuwe batterij in de behuizing wordt geplaatst. Uitgebreide instructies voor het verzenden ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

Sparta Pharos Yamaha accu revisie: wat zijn de stappen?

Lees hier alles over de werkwijze van Fietsaccu-revisie.nl. Voor alle overige vragen kunt u ons natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen (info@fietsaccu-revisie.nl).

Wat te verwachten van de Sparta Pharos na revisie?

Bij revisie worden volledig nieuwe cellen in de behuizing van uw oude accu geplaatst waardoor u weer zeker 4-6 jaar vooruit kunt. Het vermogen van de accu is bepalend voor de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen.

U moet daarbij wel altijd rekening houden met het feit dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. Lees hier meer over factoren die uw actieradius beïnvloeden.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen en als revisie niet mogelijk blijkt, zijn er voor u geen kosten. Hier vindt u meer informatie over de voordelen van Fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Yamaha
Accu model Pharos Yamaha 24v
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 7 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 168 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden