Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw Phylion 24v frame accu niet meer zoals u een aantal jaren geleden gewend was? Dit probleem kan opgelost worden door de oude fietsaccu te vervangen, maar een nieuw exemplaar is vaak relatief duur. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Phylion 24v frame fietsaccu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum, en u ontvangt de accu met nieuwe energiecellen terug.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

E-bikes met Phylion XH259-10J 24v

Deze Phylion accu met 24v is o.a. te herkennen aan dit typenummer: XH259-10J. Verschillende e-bikes van Aldi, ANWB, Hollandia, Karwei, Wehkamp zijn uitgerust met deze accu. 

Phylion XH259-10J fietsaccu revisie: het proces

Phylion XH259-10J accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode, waarmee u altijd de actuele status van het pakketje kunt volgen.

Phylion XH259-10J accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Phylion XH259-10J accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test, waarmee de conditie van de accu bepaald wordt. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. De oude energiecellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Phylion XH259-10J accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is ontvangt u een bericht per e-mail. U weet dan precies wanneer de accu retour verzonden wordt. Dit bericht bevat verder instructies voor het opnieuw in gebruik nemen van de accu. Als u deze instructies opvolgt wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt.

Wat mag u verwachten als u de Phylion XH259-10J accu bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • ondersteuningsniveau
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Phylion XH259-10J fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Het is zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen als de meeste onderdelen nog in goede conditie zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Phylion 24v frame fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden.

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen.

Gratis en verzekerd verzenden met PostNL:
Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu gratis via PostNL versturen.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist:
De meeste fietsaccu’s van Phylion kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies, zelfs voor modellen die door andere specialisten als ‘niet-reviseerbaar’ worden aangemerkt.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Phylion
Accu model XH259-10J
Type energiecel Elk type energiecel
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu in Ah 10 Ah
Vermogen originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden