Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Phylion
Type: XH259-10J
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 10 Ah (240 Wh)
Volt: 24v

Eerst geeft u aan hoe groot de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden (11 Ah of 14,5 Ah). Vervolgens plaatst u een bestelling en kunt u de XH259-10J accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en een volledig nieuwe batterij in de behuizing geplaatst. Uitgebreide instructies met het verzendlabel krijgt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Phylion XH259-10J 24v

Deze Phylion accu met 24v is o.a. te herkennen aan dit typenummer: XH259-10J. Verschillende e-bikes van Aldi, ANWB, Hollandia, Karwei, Wehkamp zijn uitgerust met deze accu. 

Phylion XH259-10J fietsaccu revisie: het proces

Weten hoe revisie precies in zijn werk gaat? Lees hier meer over het revisieproces bij Fietsaccu-revisie.nl. Natuurlijk kunt u ons ook elke werkdag telefonisch of per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) bereiken. 

Wat mag u verwachten van de Phylion XH259-10J?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was.

Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike: Lees hier alles over de actieradius van uw e-bike.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Als enige revisiebedrijf in Nederland is Fietsaccu-revisie.nl Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Lees hier alles over onze voordelen.

Specificaties+

Merk accu Phylion
Accu model XH259-10J
Type energiecel Elk type energiecel
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden