Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Phylion
Type: XH370-10J
Plaats: Framebuis onder zadel
Vermogen originele batterij: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 37v

Eerst kiest u de capaciteit van de accu (11 of 14,5 Ah). Dit is mede bepalend voor de actieradius van uw e-bike. Uw versleten accu kan vervolgens gratis verstuurd worden op richting ons reparatiecentrum. De versleten battery pack wordt vervangen, waardoor u weer jaren plezier heeft van de XH370-10J accu. De verzendinstructies en het verzendlabel krijgt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

Phylion XH370-10J accu revisie: wat zijn de stappen?

Phylion XH370-10J accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Phylion XH370-10J accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Phylion 37v bagage fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Phylion XH370-10J accu reviseren

2. De Phylion XH370-10J fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een inspectie onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Phylion XH370-10J accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een e-mail waarin staat hoe de accu gebruik dient te worden na revisie. Door het opvolgen van deze instructies brengt u de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit. 

Wat mag na revisie verwacht worden van de Phylion XH370-10J accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • niveau van trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het weer
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw Phylion XH370-10J accu reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de Phylion 37v bagage accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf. De prijs die u voor de revisie betaalt is in vrijwel alle gevallen vooraf bekend.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Phylion kunnen door ons gereviseerd worden. Bovendien is Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf gecertificeerd lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu Phylion
Accu model XH259-10J bagage
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden