Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Phylion
Type: XH370-10J
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 36v

Geef door middel van de blauwe knop aan wat de capaciteit van uw batterij moet worden (11 Ah of 14,5 Ah). U plaatst een bestelling en stuurt de XH370-10J accu gratis op naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de accu getest en een volledig nieuwe batterij in de behuizing geplaatst, zodat de actieradius weer als vanouds is. Uitgebreide instructies met het verzendlabel krijgt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Phylion XH370-10J

De batterij is onder anderen te herkennen aan het volgende typenummer: XH370-10J. E-bikes van bijvoorbeeld Aldi, ANWB, Kreidler en Peugeot zijn uitgerust met deze bagagedrager accu.

Phylion XH370-10J bagage accu reviseren: hoe werkt het?

Alle informatie over het revisieproces kunt u hier lezen. Voor overige vragen kunt u natuurlijk elke werkdag telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij kunnen u ook helpen met het plaatsen van een bestelling.

Wat mag u qua prestaties verwachten van de Phylion XH370-10J?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius dus groter worden. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn. Lees meer over de actieradius van uw e-bike.

Wat maakt ons uniek?

Fietsaccu-revisie.nl is als enige reparateur in Nederland gecertificeerd lid van het Thuiswinkel Waarborg. U kunt hier alles lezen over onze unieke voordelen.

Specificaties+

Merk accu Phylion
Accu model XH370-10J bagage
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden