COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Prophete
Type: Trio
Capaciteit: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 36v

De eerste stap is het selecteren van de capaciteit die u in de accu wenst (8,7 Ah, 11,6 Ah of 14,5 Ah). Na het invullen van de overige gegevens ontvangt u een e-mail met daarin alle noodzakelijke verzendinformatie. Hiermee kunt u zonder enige kosten de batterij naar ons toesturen. De specialisten maken de behuizing openen, verwijderen de cellen en installeren een nieuw cellenpack. Deze installatie zorgt ervoor dat u weer jaren kunt fietsen met trapondersteuning.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details Prophete Trio 36v (Aldi, Hollandia, Pelikaan)

Verschillende fietsmodellen van Aldi, Hollandia, Pelikaan en Prophete zijn uitgerust met deze Prophete Trio accu.


Hoe gaat het in zijn werk?

Na het invullen van uw gegevens en voltooien van de order ontvangt u via e-mail alle benodigde verzendinformatie. U kunt de batterij gratis naar ons reparatiecentrum sturen. Hier wordt de accu opengemaakt, het volledige cellenpack weggehaald en een nieuw A-merk cellenpack wordt geïnstalleerd. U ontvangt de accu met retour en ontvangt vervolgens 24 maanden garantie.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Wat mag van de batterij verwacht worden?

De vervanging van het cellenpack maakt het mogelijk om weer jaren met ondersteuning te fietsen met uw e-bike. De capaciteit beïnvloedt de afstand in kilometers wat er met een volle accu gefietst kan worden. Er zijn tevens nog andere factoren die deze afstand in kilometers beïnvloeden, hierdoor is het niet mogelijk om de nieuwe actieradius in kilometers uit te drukken:

  • Kiest u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 10% kleiner*
  • Kiest u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius max. 15% groter*
  • Kiest u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius max. 45% groter*

› Klik hier voor meer informatie de actieradius

*t.o.v. een nieuwe Prophete Trio 36v (Aldi, Hollandia, Pelikaan)

Specificaties+

Merk accu Aldi
Accu model Prophete Trio 36v (Aldi, Hollandia, Pelikaan)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299