Revisie mogelijk

Snel overzicht

Uw Protanium BP-L2410SH accu geeft minder lang ondersteuning? Gelukkig is het niet nodig om een dure, gloednieuwe Protanium BP-L2410SH accu te kopen, omdat de meeste onderdelen van uw accu prima hergebruikt kunnen worden. Bij revisie worden alleen de energiecellen van uw oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Protanium fietsaccu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en vervolgens ontvangt u de batterij met nieuwe energiecellen terug.


...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

E-bikes met Protanium accu (BP-L2410SH):

Deze fietsaccu is te herkennen aan een van de volgende typenummers: BP-L2410SH1, BP-L2410SHW. Diverse e-bikes van Batavus en Babboe (bakfiets) zijn met deze fietsaccu uitgerust:

Batavus

Batavus Intermezzo Easy Deluxe 2010

Babboe

Big-E, Dog-E, Transporter-E

Protanium accu (BP-L2410SH) revisie: hoe werkt het?

Batavus Intermezzo accu (BP-L2410SH) kopen

1. U stuurt de gebruikte Protanium fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw accu-model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Protanium accu (BP-L2410SH) reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Protanium accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Protanium

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een e-mail, zodat u weet wanneer de accu teruggezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor gebruik van de batterij na revisie. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, bijna leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten als u de Protanium accu bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Protanium accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw elektrische fiets(accu) na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Protanium (BP-L2410SH) fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden. 

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Protanium door ons gereviseerd worden, ook de BP-L2410SH voor uw Batavus Intermezzo Easy Deluxe. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het reviseren van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

De zekerheid van 12 maanden garantie (no cure, no pay):
In sommige gevallen levert een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties. In dat geval proberen wij samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het accu-model of vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Protanium
Accu model Batavus Intermezzo Deluxe 2010
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10 Ah
Vermogen originele accu in Wh 266 Wh
Voltage 26.6V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden