COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Protanium
Type: Inside Frame
Capaciteit: 10,2 Ah (489,6 Wh)
Volt: 48v

U geeft met de blauwe knop aan wat de capaciteit van uw batterij dient te worden. De capaciteit is van invloed op uw actieradius. Na het aanmaken van de bestelling kan uw  Protanium Frame accu kosteloos naar ons reparatie-adres opgestuurd worden. Daar wordt vervolgens het volledige binnenwerk vervangen. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u automatisch per e-mail.


...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

10 juni

Details+

Details Protanium Inside Frame 48v

Meerdere elektrische fietsmodellen van o.a. Ebike4Delivery, E-bike4all, Fylla, Protanium, Stokvis, Saxonette zijn voorzien van deze accu. De batterij is voorzien van o.a. de volgende typenummers: KLC96HU07.804, KLC96PS07.804.


Wat is onze werkwijze?

Als de accu aangekomen is op ons reparatie-adres worden de oude accu-cellen eruit gehaald en hier komen nieuwe voor in de plaats. Deze nieuwe energiecellen zorgen ervoor dat u weer jaren beschikt over een groter bereik. De garantie op deze nieuwe energiecellen is 24 maanden.
› Klik hier voor meer uitleg over het proces


Wat wordt de nieuwe actieradius?

De capaciteit van de batterij bepaalt voor een groot gedeelte hoe ver u met ondersteuning kunt fietsen. U dient er echter rekening mee te houden dat er daarnaast een hoop (omgevings)factoren van invloed zijn op de actieradius. De nieuwe fietsafstand is om die reden vooraf niet precies in kilometers uit te drukken.

  • Selecteert u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius max. 10% verkleind*
  • Selecteert u 10,2 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk*

› Klik hier voor uitleg over de actieradius van uw e-bike

*t.o.v. een nieuwe Protanium Inside Frame 48v

Specificaties+

Merk accu Protanium
Accu model Inside Frame 48v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Capaciteit originele accu in Ah 10,2 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 489,6 Wh
Voltage 48V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 349