Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Protanium
Type: BP-L24100ICW
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 10 Ah (266 Wh)
Volt: 26,6v

Selecteer eerst het gewenste vermogen van uw BP-L24100ICW accu na revisie (11 Ah of 14,5 Ah). Na het plaatsen van de bestelling kunt u de accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum, waar een volledig nieuwe batterij in de behuizing geplaatst wordt. Uitgebreide instructies met het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Protanium accu (BP-L24100ICW)

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: BP-L24100ICW. Diverse e-bikes van Batavus zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Batavus Crescendo Easy, Batavus Intermezzo Easy, Batavus Lento Easy 

Protanium (Lento, Crescendo, Intermezzo) accu fietsaccu revisie: het proces

Protanium accu (BP-L24100ICW) accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode, waarmee u altijd de actuele status van het pakketje kunt volgen.

Protanium accu (BP-L24100ICW) accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Protanium accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Protanium accu (BP-L24100ICW) accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol afgerond is, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail informatie over heringebruikname van de accu. Ons advies is om de fietsaccu na revisie altijd volledig op te laden en vervolgens bijna leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen. Het is aan te raden om zo'n volledige laadcyclus een aantal keren te herhalen.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Protanium (Lento, Crescendo, Intermezzo) accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Protanium (Lento, Crescendo, Intermezzo) accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe BP-L24100ICW accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Protanium accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Protanium door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in revisie van e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Protanium
Accu model Batavus Lento, Crescendo en Intermezzo
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 266 Wh
Voltage 26.6V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden