Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Qwic
Type: 360 Wh
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de batterij die we gaan plaatsen in de behuizing. U rondt de bestelling af en vervolgens kan de versleten Qwic 360 Wh accu gratis opgestuurd worden richting ons reparatie-adres. De versleten battery pack wordt vervangen, waardoor u weer langer met ondersteuning kunt fietsen. De instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Qwic 360 accu

Vanaf 2010 zijn diverse Qwic e-bikes van de Base, City, Easy, Tour, Trend en Urban serie uitgerust met deze accu.

Qwic 360 fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Qwic 360 accu kopen

1. U stuurt de gebruikte accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Qwic 360 accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Qwic 360 accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een uitgebreide capaciteitstest. De fietsaccu wordt zorgvuldig uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren. 

Qwic 360 accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde Qwic 360 accu retour en reset de batterij

Als de Qwic 360 accu succesvol door de test en revisie gekomen is ontvangt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer u de accu retour mag verwachten. Verder vindt u in de e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij.

Wat mag u verwachten van de Qwic 360 Wh accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning:
  • bandenspanning:
  • omstandigheden:
  • buitentemperatuur:
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht

Specificaties+

Merk accu Qwic
Accu model 360
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden