COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Qwic
Type: Windmee / Easycle
Plaats: Framebuis onder zadel
Energiecel: NiMH
Capaciteit: 8 Ah (192 Wh)
Volt: 24v

Eerst selecteert u de gewenste nieuwe capaciteit van uw versleten batterij. Na het voltooien van de bestelling kan uw versleten Qwic Windmee Easycle (NiMH) accu kosteloos opgestuurd worden naar het reparatiecentrum. Daar verwijderen we de oude accu-cellen en een volledig nieuwe batterij wordt in de behuizing teruggeplaatst. Op die manier heeft u weer jaren plezier van een groter bereik. Instructies voor verzending krijgt u per e-mail na het aanmaken van de order.

...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

10 juni

Details+

Details Qwic Windmee / Easycle (NiMH)

Deze accu hoort bij de eerste generatie Qwic Windmee en Easycle, waarbij de batterij is opgebouwd uit NiMH energiecellen.


Hoe gaat het proces in zijn werk?

Eenmaal aangekomen in het reparatiecentrum worden de oude accu-cellen verwijderd en plaatsen wij een volledig nieuwe battery pack terug. Deze vervanging maakt het mogelijk dat u weer jaren beschikt over een grotere actieradius. Voor de nieuwe energiecellen geld standaard 24 maanden garantie.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Hoe ver komt u met de gereviseerde batterij?

De fietsafstand met de gereviseerde batterij is sterk afhankelijk van de gekozen capaciteit. Daarnaast zijn er meerdere factoren van invloed op de actieradius, wat het onmogelijk maakt om een exacte indicatie van het aantal kilometers te geven. 

Als u kiest voor 9 Ah capaciteit, wordt de actieradius max. 10% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de fiets

*t.o.v. een nieuwe Qwic Windmee / Easycle (NiMH)

Specificaties+

Merk accu Qwic
Accu model Windmee / Easycle
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 192 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 249