COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: -
Type: eBike Battery Pack 36v (met achterlicht)
Capaciteit:
7,8 / 10 / 14 Ah (280 / 360 / 504 Wh)
Volt: 
36v

U kiest een nieuwe capaciteit voor uw accu (capaciteitsverhoging is mogelijk). Vervolgens maakt u online een bestelling aan. Via een e-mail ontvangt u alle instructies om gratis de batterij naar ons reparatiecentrum te verzenden. De accu doorloopt hier een grondige test en het complete cellenpakket wordt vervangen. Na afloop van dit proces geniet u weer van een groter bereik.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details eBike Battery Pack 36v met achterlicht

De accu is onderdeel van ombouwsets van RAT Holland. Ook zijn verschillende fietsmodellen van E-4motion, Matrabike, Prolithium en Vogue voorzien van deze accu.


Hoe gaat het in zijn werk?

Onze specialisten maken de opgebruikte RAT accu open en verwisselen het batterijpakket. Dit pakket bestaat uit A-merk cellen van Samsung en Panasonic om een lange levensduur te garanderen. De accu wordt weer naar uw adres gestuurd met 2 jaar garantie.
› Klik hier voor meer informatie over de werkwijze


Wat mag u van de gereviseerde E-bike battery pack verwachten?

Na afloop van het proces is de accu weer als nieuw. Het is onmogelijk om aan te geven hoeveel kilometers er na revisie gefietst kunnen worden, aangezien vele factoren dit beïnvloeden.

  • Bestelt u 8,7 Ah, wordt de actieradius met max. 10% vergroot*
  • Bestelt u 11,6 Ah, wordt de actieradius met max. 50% vergroot*
  • Bestelt u 14,5 Ah, wordt de actieradius met max. 80% vergroot*

› Klik hier voor meer informatie uitleg over de actieradius

*t.o.v. een nieuwe E-bike battery pack met achterlicht

Specificaties+

Merk accu Matrabike
Accu model RAT Holland 36v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 7,8 / 10 / 14 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 280 / 360 / 504 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299