COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Sachs
Type: 20KR-7000F
Energiecel: Ni-Cd
Capaciteit: 7 Ah (168 Wh)
Volt: 24v

U kiest de nieuwe capaciteit voor uw Sachs accu (9 Ah). Vervolgens stuurt u de accu kosteloos naar ons reparatiecentrum. Hier worden alle cellen vervangen door nieuwe energiecellen en is de accu weer als nieuw. Alle instructies over de verzending ontvangt u in een e-mail na het plaatsen van de bestelling.


...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 april

Details+

Details Sachs 24v Ni-Cd

De batterij bevindt zich in een afneembare fietstas.


Hoe gaat het proces in zijn werk?

Door onze reparateurs wordt het volledige batterypack vervangen. De accu is na afloop weer zo goed als nieuw en kan weer jaren gebruikt worden op de e-bike. U ontvangt 24 maanden garantie op het nieuwe battery pack.
› Klik hier voor uitgebreide informatie over het proces


Wat mag u na afloop verwachten?

De fietsafstand met de gereviseerde accu is grotendeels afhankelijk van de capaciteit. Let er echter ook op dat er nog meerdere factoren van invloed zijn op deze fietsafstand. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om een schatting in kilometers te maken.

Als u kiest voor 9 Ah capaciteit, wordt de actieradius max. 25% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de fiets

*t.o.v. een nieuwe Sachs 24v Ni-Cd

Specificaties+

Merk accu Sachs
Accu model Ni-Cd 20KR-7000F
Type energiecel NiCd
Plaats fietsaccu Bagagedrager verticaal
Capaciteit originele accu in Ah 7 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 168 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 249