COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Sachs
Type: 24v NiMH
Capaciteit: 15 Ah (360 Wh)
Volt: 24v

Via deze pagina bepaalt u welke capaciteit u in uw Sachs 24v NiMH accu wilt hebben. Hierna ontvangt u via e-mail de benodigde uitleg over de werkwijze, inclusief verzendlabel om gratis uw accu op te sturen. In ons repair centre worden de accu-cellen verwisseld voor nieuwe cellen. Deze verwisseling zorgt ervoor dat u weer jaren met uw Sachs fiets kunt fietsen.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

13 april

Details+

Details Sachs 24v NiMH

De accu bevindt zich in een afneembare fietstas.


Hoe gaat het precies in zijn werk?

U voltooit de bestelling en stuurt de accu gratis naar ons op. De reparateurs testen de Sachs batterij, openen hem en verwisselen de accu-cellen. Ten slotte krijgt u de accu weer thuisbezorgd inclusief 2 jaar garantie.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over het proces


Hoe presteert de gereviseerde batterij?

De capaciteit van uw accu bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend voor de fietsafstand, waardoor een exacte indicatie van het aantal kilometers niet mogelijk is.

  • Bestelt u 15 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk ten opzichte van die van een nieuwe accu

› Klik hier voor uitgebreide informatie over de actieradius

Specificaties+

Merk accu Sachs
Accu model 24v NiMH
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 15 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324