Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Stella
Type: Type 1
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu:
10 Ah (396 Wh)
Volt:
36v

Kies middels de blauwe knop het vermogen van de accu na revisie (11 Ah of 14,5 Ah). De oude Type 1 accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage plaatsen wij een nieuwe batterij in de behuizing. Zo is uw Stella Type 1 accu weer als nieuw! Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u na plaatsing van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

Hoe werkt revisie van uw Stella Type 1 batterij?

Lees alles over het reviseren van uw fietsaccu. Voor hulp bij het plaatsen van een bestelling kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen.

Prestaties van de Stella Type 1 na revisie

Onze reparateurs plaatsen een volledig nieuwe battery pack in de behuizing van uw oude Type 1 accu. Op die manier kunt u weer zeker 4 tot 6 jaar fietsen met uw e-bike. Het gekozen vermogen is bepalend voor de actieradius.

Er zijn echter meer zaken die een rol spelen. Hier kunt u meer lezen over factoren die van invloed zijn op de actieradius.

Wat maakt ons uniek?

Fietsaccu-revisie.nl is als enige fietsaccu reparatiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg. U betaalt alleen als wij uw batterij succesvol gereviseerd hebben. Lees hier meer over de unieke voordelen van Fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Stella
Accu model Type 1
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden