Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Stella
Type: Type 1
Energiecel: Li-Ion
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 10 Ah (396 Wh)
Volt: 36v


Kies middels de blauwe knop het vermogen van de accu na revisie (11 Ah of 14,5 Ah). De oude Type 1 accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage plaatsen wij een nieuwe batterij in de behuizing. Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u na plaatsing van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

Stella Type 1 accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Stella Type 1 accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Stella Type 1 fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Stella Type 1 accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu kort getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen. 

Stella Type 1 accu retour

3. De gereviseerde Stella Type 1 fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Op die manier weet u wanneer de accu retour gezonden wordt. In de e-mail vindt u verder instructies voor heringebruikname van de gereviseerde Stella Type 1 accu.

Wat mag u verwachten van de Stella Type 1 accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Stella accu versleten? Kies voor reviseren

Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd de mogeijkheid om achteraf betalen. Zo kunt u eerst de prestaties van de gereviseerde batterij bepalen. Vanaf het moment dat u de batterij retour heeft ontvangen geldt 12 maanden garantie. Heeft u vragen over revisie of over de mogelijkheden van uw Stella accu? Stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl of neem telefonisch contact op.

Specificaties+

Merk accu Stella
Accu model Type 1
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10 Ah
Vermogen originele accu in Wh 396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden