COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Stella, Sundvall
Type: Type 1
Capaciteit:
10 Ah (396 Wh)
Volt:
36v

Kies de gewenste nieuwe laadcapaciteit van de batterij (8,7 Ah, 11,6 Ah of 14,5 Ah). De oude Type 1 accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage plaatsen wij een nieuwe batterij met de gevraagde capaciteit in de behuizing. Zo is uw Stella / Sundvall Type 1 accu weer als nieuw! Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u na plaatsing van de bestelling.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

15 april

Details+

Details Stella / Sundvall Type 1

Diverse e-bike modellen van Sundvall en Stella zijn uitgerust met deze Type 1 batterij. De fietsmodellen van Stella t/m 2014 zijn: Albatros, Firenza, Milano, Romeo, Sardena. 


Hoe werkt ons proces?

In het reparatiecentrum worden de versleten accu-cellen uit de Stella / Sundvall Type 1 behuizing verwijderd. Na het plaatsen van verse energiecellen wordt de accu als nieuw naar u retour gestuurd. 
› Klik hier voor meer informatie over het proces


Wat mag u van de gereviseerde Stella / Sundvall Type 1 verwachten?

Onze reparateurs plaatsen een volledig nieuwe battery pack in de behuizing van uw oude Type 1 accu. Op die manier kunt u weer zeker 4 tot 6 jaar fietsen met uw e-bike. De batterij capaciteit is bepalend voor de actieradius.

  • Kiest u voor 8,7 Ah, wordt de actieradius met maximaal 10% verkleind*
  • Kiest u voor 11,6 Ah, wordt de actieradius met maximaal 10% vergroot*
  • Wanneer u kiest voor 14,5 Ah, wordt de actieradius met maximaal 40% vergroot*

Er zijn echter meer factoren die het bereik van de fiets bepalen
› Klik hier voor meer informatie uitleg over het bereik

*t.o.v. een nieuwe Stella / Sundvall Type 1

Specificaties+

Merk accu Stella
Accu model Type 1
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299