Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert de accu van uw Stella Type 2 accu niet meer zoals u voorheen gewend was? De kans is groot dat de actieradius van uw Stella Type 2 accu door slijtage sterk afgenomen is. Het vervangen van de accu voor een gloednieuw exemplaar is echter niet goedkoop. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Stella Type 2 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en vervolgens ontvangt u de accu met nieuwe energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

Stella Type 2 fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Stella Type 2 accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Stella Type 2 accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert het gewenste vermogen van de Stella Type 2 accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Stella Type 2 accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Stella Type 2 accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Stella Type 2 accu retour

3. De gereviseerde accu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Op die manier weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat de e-mail instructies voor het gebruik van de Stella Type 2 accu na revisie.  

Wat mag na revisie verwacht worden van de Stella Type 2 accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Nieuwe Stella accu nodig? Kies voor revisie

Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen, zodat het mogelijk is om eerst de prestaties van de batterij te beoordelen. Vanaf het moment dat u de batterij retour heeft ontvangen geldt 12 maanden garantie. Heeft u vragen over revisie of ben u op zoek naar een andere Stella accu? Stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl of neem telefonisch contact op.

Specificaties+

Merk accu Stella
Accu model Type 2
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10/14,5 Ah
Vermogen originele accu in Wh 360/522 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden