Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Stella
Type: Type 2
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 10 Ah (360 Wh) / 14,5 Ah (522 Wh)
Volt: 36v

Kies het gewenste vermogen van uw accu na revisie (11 Ah of 14,5 Ah). De oude Type 2 accu kunt u na het plaatsen van de bestelling gratis opsturen naar ons reparatiecentrum. Daar wordt de batterij getest en bij slijtage plaatsen wij een nieuwe batterij in de behuizing. Uitgebreide instructies en het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

Stella Type 2 revisie: hoe werkt het?

Alle vragen over het proces van Fietsaccu-revisie.nl worden beantwoord onder het kopje 'Hoe werkt het?'Voor alle overige vragen kunt u natuurlijk elke werkdag telefonisch of via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen.

Wat mag na revisie verwacht worden Type 2 batterij?

De energiecellen die in de accu geplaatst worden zijn gloednieuw, wat betekent dat u weer jaren vooruitkunt met de gereviseerde accu.

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er ook andere zaken bepalend zijn. Klik hier voor meer informatie over factoren die van invloed zijn op de actieradius.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen, zodat het mogelijk is om eerst de prestaties van de batterij te beoordelen. Vanaf het moment dat u de batterij retour heeft ontvangen geldt 12 maanden garantie. Lees hier meer over de voordelen van Fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Stella
Accu model Type 2
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 / 14,5 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 / 522 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden