Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: TranzX
Type: JD-PST BL 03
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 10 Ah (240 Wh)
Volt: 24v

Selecteer eerst het nieuwe vermogen van de accu na revisie. Het gekozen vermogen is bepalend voor de actieradius van uw e-bike. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de 24v JD-PST BL 03 accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum worden de oude energiecellen vervangen, waardoor u weer jaren profiteert van een grotere actieradius. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met TranzX JD-PST 24v BL 03 accu

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: TranzX JD-PST 24v 10Ah. Verschillende e-bikes van Batavus, Oxford, Puch, Sachs en Union zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Batavus

Batavus BUB Easy, Batavus BUB E-go, Batavus Personal Bike Easy, Personal Bike E-go 

TranzX JD-PST 24v accu revisie: wat zijn de stappen?

TranzX JD-PST 24v accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude TransX JD-PST 24v fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw TranzX JD-PST 24v fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

TranzX JD-PST 24v accu reviseren

2. De versleten TranzX JD-PST 24v accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een test om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor A-grade cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Afsluitend wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

TranzX JD-PST 24v accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u bericht per e-mail. Zo weet u wanneer de accu terruggestuurd wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van uw batterij. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, bijna leeg te rijden en weer op te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de TranzX JD-PST 24v accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren (wind, parcours etc.)
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw TranzX JD-PST 24v reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de TranzX JD-PST 24v accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade Samsung of Panasonic energiecellen.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van TranzX door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model JD-PST 24v BL03 (Batavus BUB, Personal Bike)
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden