COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: TranzX
Type: JD-PST 36v BL 09

Capaciteit: 6,6 Ah (237,6 Wh)
Voltage: 36v

Uit de onderstaande selectie (6,6 Ah / 8,7 Ah) kiest u de gewenste nieuwe capaciteit van uw TranzX JD-PST 36v BL 09 accu. Vervolgens vult u uw gegevens in en voltooit u de bestelling. Daarna ontvangt u direct uitgebreide verzendinstructies zodat u de accu gratis naar ons repair centre kunt opsturen. Hier worden gloednieuwe accu-cellen in uw accu geplaatst, waardoor u weer vele kilometers kunt fietsen met trapondersteuning.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

19 juni

Details+

Wat is de werkwijze?

De celvervanging werkt als volgt: uw TranzX JD-PST BL 09 accu wordt opengemaakt, het oude binnenwerk wordt weggehaald en een nieuw binnenwerk wordt geplaatst. Ten slotte wordt de accu weer gesloten. Na een eindtest wordt de batterij weer naar uw adres teruggestuurd. De garantieperiode op de nieuwe accu-cellen is 2 jaar.
› Klik hier voor meer uitleg over het proces


Wat is de actieradius van de gereviseerde accu?

De laadcapaciteit van de accu is bepalend voor de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Echter, behalve de capaciteit zijn er verschillende factoren van invloed op de actieradius, waardoor de fietsafstand niet exact in kilometers uitgedrukt kan worden.

  • Kiest u 6,6 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk aan die van een nieuwe accu
  • Kiest u 8,7 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 35% groter*
  • Kiest u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius maximaal 55% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van uw accu

*t.o.v. een nieuwe TranzX JD-PST 36v BL 09

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model JD-PST 36v BL 09
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6,6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 120 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 274