Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: TranzX
Type: JD-PST 24v (BL 01)
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 10 Ah (240 Wh)
Volt: 24v

Selecteer eerst het nieuwe vermogen van uw TranzX JD-PST 24v accu na revisie (11 Ah of 14,5 Ah). U kunt de versleten accu gratis opsturen naar ons reparatiecentrum als u een bestelling heeft geplaatst. Daar wordt de volledige batterij vervangen voor gloednieuwe energiecellen, waardoor u weer vele kilometers met ondersteuning kunt fietsen. De uitgebreide instructies voor verzending met het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met JD-PST BL 01 accu

De accu is te herkennen aan de volgende aanduiding: JD-PST 24v (BL01). Diverse e-bike modellen van Montego, Union, Victoria zijn uitgerust met deze batterij:

Union Switch 2.0, Union Elegance, Union Swifty, Union Ace, Union Dynamic, Union Nyala

TranzX 24v JD-PST BL 01 accu revisie: wat zijn de stappen?

TranzX 24v BL 01 accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude TranzX 24v BL 01 fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw TranzX 24v BL 01 fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

TranzX 24v BL 01 accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw TranzX 24v BL 01 accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een uitgebreide capaciteitstest plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het door u gekozen vermogen worden extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

TranzX 24v BL 01accu retour

3. De gereviseerde TranzX 24v BL 01 fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor gebruik van de batterij na revisie. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag u verwachten van de TranzX JD-PST 24v BL 01 accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius. U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren zoals het parcours
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw TranzX JD-PST 24v BL 01 fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Door veelvuldig ontladen zijn enkel de energiecellen onderhevig aan slijtage. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw TranzX 24v BL01 fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden.

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Betaal altijd veilig, ook achteraf:
Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
De meeste fietsaccu’s van TranzX kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het hersellen van versleten e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte accu-model of vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model JD-PST 24v BL01
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden