Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw TranzX 36v BL 03 accu niet meer zoals u een aantal jaren geleden gewend was? Dit probleem kan opgelost worden door de oude fietsaccu te vervangen, maar een nieuw exemplaar is vaak relatief duur. Reviseren houdt in dat alleen battery pack van de oude accu vervangen wordt, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw TranzX 36v BL03 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en vervolgens ontvangt u de accu met nieuwe energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Details+

TranzX 36v BL 03 accu revisie: hoe werkt het?

TranzX 36v BL 03 accu kopen

1. U selecteert het vermogen en stuurt de versleten TranzX 36v BL 03 accu op

Eerst kiest u het gewenste vermogen voor uw accu en plaatst een bestelling. Het vermogen speelt een belangrijke rol voor de actieradius van uw e-bike. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

TranzX 36v BL 03 accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw TranzX 36v BL 03 accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een uitgebreide capaciteitstest. De fietsaccu wordt zorgvuldig uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

TranzX 36v BL 03 accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de revisie succesvol afgerond is. In deze e-mail vindt u verder instructies voor heringebruikname van de accu. Ons advies is om de fietsaccu na revisie altijd volledig op te laden en vervolgens zo ver mogelijk leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen.

Wat mag u verwachten als u de TranzX 36v BL 03 accu bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw TranzX 36v BL 03 reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de TranzX 36v BL 03 accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, in de meeste gevallen zijn onze klanten blij verrast met de prestaties van hun gereviseerde batterij. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade Samsung of Panasonic energiecellen.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van TranzX door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model JD-PST 36v BL03
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10/11 Ah
Vermogen originele accu in Wh 360/396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden