Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: TranzX
Type: BL 06 (Union)
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 7 / 7,8 Ah (252 / 208,8 Wh)
Voltage: 36v

Kies het vermogen van uw TranzX 36v BL 06 accu na revisie: in dit geval maximaal 10,4 Ah. Na het afronden van de bestelling verstuurt u de versleten accu gratis naar ons reparatiecentrum. Daar wordt vervolgens de versleten batterij uit de behuizing verwijderd en nieuwe energiecellen worden teruggeplaatst. Uitgebreide instructies ontvangt u automatisch per e-mail.


Let op: de kleur van uw BL 06 accu kan afwijken van de foto, deze accu is namelijk ook in het zwart uitgegeven

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met TranzX 36v BL 06 accu

De accu is te herkennen aan de volgende aanduiduing: TranzX 36v System BL06 (7.8 Ah). Diverse e-bikes van Union zijn uitgerust met deze batterij:

Union Oribi, Union Pride, Union Royal, Union Switch 2.1

TranzX 36v BL 06 accu revisie: wat zijn de stappen?

TranzX 36v BL 06 accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude TranzX 36v BL 06 fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw TranzX 36v BL 06 fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

TranzX 36v BL 06 accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw TranzX 36v BL 06 accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

TranzX 36v BL 06 accu retour

3. De gereviseerde TranzX 36v BL 06 fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u wanneer de accu teruggestuurd wordt. Verder vindt u in deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Door dit proces een aantal keren te herhalen wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt.

Wat mag u verwachten van de TranzX 36v BL06 accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw TranzX 36v BL 06 reviseren?

Een voordelige keuze:
Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de TranzX BL 06 accu laten reviseren door onze specialisten.

Transparant over de prijs:
Van tevoren weten hoeveel u middels reviseren bespaart ten opzichte van nieuwe accu? Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en hoeft ook vooraf geen offerte aangevraagd te worden. Bovendien proberen we bij Fietsaccu-revisie.nl te voorkomen dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, in de meeste gevallen zijn onze klanten blij verrast met de prestaties van hun gereviseerde batterij. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van TranzX door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het reviseren van versleten e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw accu? Staat uw accu er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien.

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model 36v BL 06
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 7 / 7,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 252 / 280,8 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden