Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: TranzX
Type: BL 07
Plaats accu: Bagagedrager
Vermogen originele accu: 11 / 13 / 14,5 Ah (396 / 468 / 522 Wh)
Volt: 36v

U geeft eerst aan wat het vermogen van de batterij na revisie dient te worden. Dit is van invloed op het bereik van uw TranzX BL 07 accu. Na het aanmaken van de bestelling kan de versleten accu kosteloos naar ons reparatie-adres gestuurd worden. Daar wordt de oude battery pack verwijderd en vervangen door nieuwe energiecellen. De verzendinstructies ontvangt u samen met het verzendlabel per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met TranzX BL 07 accu

Diverse e-bikes van Hercules, Victoria, Winora, X-tract zijn uitgerust met deze accu.

TranzX JD-PST BL 07 accu revisie: hoe werkt het?

TranzX JD-PST BL 07  accu kopen

1. U selecteert het vermogen en stuurt de versleten accu op

Eerst kiest u het gewenste vermogen voor uw JD-PST BL 07 accu en plaatst een bestelling. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na aflevering krijgt u tevens een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

TranzX JD-PST BL 07 accu reviseren

2. Uw TranzX JD-PST BL 07 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

TranzX JD-PST BL 07 accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

Op het moment dat de TranzX BL 07 accu succesvol door de test en de revisie gekomen is, ontvangt u bericht per e-mail. Verder wordt in deze e-mail uitgelegd hoe de accu het beste gebruikt kan worden na revisie. 

Wat mag na revisie verwacht worden van de TranzX JD-PST BL 07 accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsfactoren zoals het parcours
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Tranzx BL07 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw TranzX JD-PST BL07 accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden.

Betalen kan ook achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Panasonic of Samsung energiecellen.

Fietsaccu revisie specialist, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van TranzX door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in revisie van e-bike accu's en als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu TranzX
Accu model JD-PST BL 07
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 11 / 13 / 14,5 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 396 / 468 / 522 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden