Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: BionX
Plaats: Bagage
Vermogen originele batterij: 4,8 Ah (195 Wh)
Volt: 40,7v

Geef eerst aan wat de capaciteit van uw batterij na revisie moet worden. Na het plaatsen van de bestelling stuurt u de Trek BionX 195 Wh accu gratis op naar het reparatiecentrum. Daar worden de versleten energiecellen vervangen, waardoor uw BionX 195 Wh weer een veel groter bereik krijgt. Uitgebreide verzendinstructies krijgt u na plaatsing van een bestelling.


Let op: alleen de 40,7v Trek accu met drie pinnetjes bij de stekker (zie foto) komt in aanmerking voor revisie. De variant met coaxiale aansluiting (1 ronde pin) reviseren wij helaas niet.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Trek BionX 195 Wh

Diverse e-bikes van Trek uit 2010-2011 zijn uitgerust met deze fietsaccu:

Trek Navigator L500, Trek T80+, Trek L500+, Trek T400+

Trek BionX 195 Wh fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Trek BionX 195 Wh accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Trek BionX R195 fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw model en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Trek BionX 195 Wh accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw oude accu onderworpen aan een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

Trek BionX 195 Wh accu retour

3. De Trek BionX 195 Wh fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de revisie succesvol voltooid is. Zo weet u wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail wordt verder uitgelegd hoe de accu na revisie gebruikt moet worden. Wij adviseren klanten om de gereviseerde accu eerst volledig op te laden en daarna in een keer geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag na revisie verwacht worden van de Trek BionX 195 Wh accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom juist bij Fietsaccu-revisie.nl laten reviseren?

Een bewuste, voordelige en duurzame keuze:
Aangezien de meeste componenten probleemloos hergebruikt kunnen worden, is het zonde om een volledig nieuwe Trek BionX 195 Wh accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunt u de accu van uw elektrische fiets laten reviseren. Revisie heeft als bijkomend voordeel dat u vaak kunt kiezen voor energiecellen met een hoger vermogen.

Transparantie van de prijs:
Van tevoren weten welk bedrag u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Het is niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Veilig betalen, ook achteraf:
Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, want bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:
Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Trek door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf lid van het Thuiswinkel Waarborg.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Trek
Accu model Trek BionX 195 Wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 4,8 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 195 Wh
Voltage 40,7V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden