Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: BionX
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 6,4 Ah (260 Wh)
Volt: 40,7v

U kiest eerst de capaciteit van de batterij die we in uw oude behuizing plaatsen (van invloed op uw actieradius). Na het afronden van de bestelling kunt u de Trek BionX 260 Wh accu gratis opsturen naar het reparatiecentrum. Daar worden de versleten energiecellen vervangen: uw BionX 260 Wh accu is weer als nieuw! Uitgebreide verzendinstructies ontvangt u na plaatsing van een bestelling.


Let op: alleen de 40,7v Trek accu met drie pinnetjes bij de stekker (zie foto) komt in aanmerking voor revisie. De variant met coaxiale aansluiting (1 ronde pin) reviseren wij helaas niet.

...

* Verplichte velden

€ 274,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Trek BionX 260 Wh accu

Verschillende e-bikes van Trek uit 2010-2011 zijn voorzien van deze fietsaccu:

Trek Navigator T500, Trek FX+, Trek T500SL+, Trek T500+, Trek L700+, Trek Valencia+

Trek BionX 260 Wh fietsaccu revisie: het proces

Trek BionX 260 Wh accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest het model en selecteert het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Trek BionX 260 Wh accu reviseren

2. Uw Trek BionX 260 Wh fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Trek BionX 260 Wh accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Zo weet u wanneer de accu retour gestuurd wordt. Verder bevat deze e-mail instructies voor heringebruikname van de batterij. Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, bijna leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%.

Wat mag u verwachten van de Trek BionX 260 Wh accu na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius. U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omgevingsomstandigheden
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Trek BionX R260 accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
Het is zonde om een volledig nieuwe Trek Bionx 260 Wh accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Trek BionX 260 Wh fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade Samsung of Panasonic energiecellen.

Gespecialiseerd revisiebedrijf, Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Trek door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van versleten e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gekeurd.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen over het geschikte vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens kantooruren kunt u natuurlijk ook per email (info@fietsaccu-revisie.nl) contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Trek
Accu model Trek BionX 260 Wh
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6,4 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 260 Wh
Voltage 40,7V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden