COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Yoku, Trenergy, Vogue
Type: YK3610
Capaciteit: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 36v

Na het selecteren van de gewenste capaciteit plaatst u een bestelling voor uw Trenergy E-Relax Pro accu. Vervolgens ontvangt u uitgebreide verzendinstructies via e-mail en kunt u uw accu kosteloos naar ons reparatie-adres sturen. Het versleten battery pack wordt verwijderd en een volledig nieuwe batterij zetten we terug. Zo kunt u weer jaren genieten van een groter bereik.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Yoku YK3610 36v (Trenergy, Vogue)

Deze accu wordt door Trenergy gebruikt op verschillende E-Relax Pro fietsmodellen in 2011 en 2012. Ook zijn een aantal fietsmodellen van Vogue uitgerust met deze accu. De accu is o.a. te herkennen aan de typenummers: YK3610, YK3610ZCRL2.


Hoe werkt het?

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de accu uitvoerig getest. Daaropvolgend worden de oude accu-cellen weggehaald en vervangen door gloednieuwe cellen. Dit proces zorgt ervoor dat u weer jaren kunt profiteren van langere ondersteuning. De garantieperiode is standaard 24 maanden.
› Klik hier voor uitgebreide uitleg over het proces


Hoe ver kunt u fietsen met de gereviseerde batterij?

De maximale fietsafstand met de gereviseerde batterij is afhankelijk van de capaciteit, maar daarnaast zijn er diverse factoren direct van invloed op de actieradius. Om die reden is de nieuwe actieradius niet precies in te schatten.

  • Bestelt u 11,6 Ah, dan wordt de actieradius max. 15% groter*
  • Bestelt u 14,5 Ah, dan wordt de actieradius max. 45% groter*
  • Bestelt u 17,4 Ah, dan wordt de actieradius max. 75% groter*

› Klik hier voor meer informatie over het bereik van de accu

*t.o.v. een nieuwe Yoku YK3610 36v (Trenergy, Vogue)

Specificaties+

Merk accu Trenergy
Accu model YK3610
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 324