COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Type: eBike Battery Pack 36v
Capaciteit: 7,8 Ah (281 Wh) of 10,4 Ah (374 Wh)
Volt: 36v

Bepaal eerst de capaciteit van de batterij na revisie. Dit is mede bepalend voor de actieradius van de e-bike. U stuurt de versleten E-bike battery pack 36v op naar ons het reparatie-adres. Daar wordt de oude battery pack verwijderd en volledig nieuwe energiecellen plaatsen we terug. Uitgebreide instructies voor het verzenden krijgt u per e-mail.

› Extra: bij deze accu plaatsen wij energiecellen met een langere levensduur en worden gratis alle elektronische componenten vervangen Let op: Hierdoor komt mogelijk de ledindicatie van de accu te vervallen


...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 april

Details+

Details eBike Battery Pack 36v

Diverse e-bikes van o.a. Aldi, Ansmann, Greenway, Hollandia, Italwin, Kalkhoff, Kettler, MIFA, Montana, Rehberg, Rivel, Trenergy, Union, Van Speijk, Victoria, Vogue en Zündapp zijn uitgerust met deze batterij.


Hoe verloopt het proces?

De eerste stap op ons reparatie-adres is om de accu te openen. Vervolgens worden de kapotte cellen weggehaald en worden er premium energiecellen geïnstalleerd in de accu. Dit levert u weer jaren fietsplezier met langere ondersteuning op. De garantieperiode is 24 maanden.
› Klik hier voor meer uitleg over de werkwijze


Wat mag u verwachten van de E-bike battery pack 36v accu?

Ondanks dat de capaciteit van de batterij een belangrijke rol speelt, kan de actieradius moeilijk in kilometers worden uitgedrukt. Het bereik van uw fietsaccu is namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk.

  • Bestelt u 8,7 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk*
  • Bestelt u 10,2 Ah, dan wordt de actieradius max. 15% groter*

*t.o.v. een nieuwe E-bike battery pack 36v

› Klik hier voor meer informatie over factoren die uw actieradius beïnvloeden

 

Specificaties+

Merk accu E-bike battery pack
Accu model 36v
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 7,8 / 10,4 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 281 / 374 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 299