Fietsaccu revisie Utrecht

Ons reparatiecentrum is gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant), maar veel klanten weten vanuit de regio Utrecht ons repair centre te vinden. Vanwege de gunstige geografische ligging bezoeken regelmatig klanten uit Utrecht en omstreken ons servicepunt, maar gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om de accu vanaf een PostNL punt in Utrecht te verzenden.

Hoeveel kost fietsaccu revisie vanuit Utrecht?

Op de productpagina van uw accu en tijdens het afrekenen ziet u de totaalprijs voor revisie incl. BTW en 24 maanden garantie. Op de checkoutpagina kunt u kiezen voor de verzendoptie: 'Accu inleveren bij pakketpunt en op uw adres retour ontvangen' voor € 9,95. U kunt het pakket vervolgens met ons verzendlabel inleveren bij een PostNL pakketpunt. Alle informatie omtrent verzending van uw accu ontvangt u automatisch na het plaatsen van uw bestelling.

Hoe lang duurt revisie wanneer mijn accu vanuit Utrecht verstuurd wordt?

Voor de revisie van elke fietsaccu geldt standaard een bepaalde doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en retour zenden van uw fietsaccu. Deze tijd is grotendeels afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina.

Wij ontvangen uw accu doorgaans binnen een werkdag als u deze vanuit een PostNL punt in de regio Utrecht opstuurt. Voor sommige accu's geldt dat revisie een week langer in beslag kan nemen. Bepaalde exclusieve modellen kunnen namelijk enkel door een gespecialiseerde reparateur hersteld worden. In dat geval melden wij op de bestelpagina een opmerking over mogelijk langere doorlooptijd.

Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt u een e-mail van de vervoerder met tracking-informatie, zodat u de retourzending van het pakket kunt volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw accu zelf vanuit Utrecht te brengen en te halen. Ons reparatiecentrum is maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en vrijdag van 9:00 tot 16:00 geopend voor bezoek.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

We helpen u via WhatsApp