Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Yamaha
Type: X94-8212A-20
Energiecel: Li-Ion
Plaats accu: Frame
Vermogen originele accu: 11 Ah (396 Wh)
Voltage: 36v


U selecteert het gewenste vermogen door middel van de blauwe knop (11 Ah of 13,6 Ah) en plaatst een bestelling. Vervolgens stuurt u de gebruikte 400 Wh Yamaha accu gratis op naar ons reparatie-adres, waar een nieuwe batterij in de behuizing wordt geplaatst. Uitgebreide verzendinstructies volgen na het plaatsen van de bestelling.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

E-bikes met Yamaha 400 Wh accu

Deze accu is te herkennen aan het volgende typenummer: X94-8212A-20. Verschillende e-bikes van Batavus en Winora met Yamaha aandrijving zijn uitgerust met deze fietsaccu.

Yamaha 400 Wh revisie: het proces

Hoe werkt revisie van uw Yamaha 400 Wh batterij? Lees hier hoe u een bestelling kunt plaatsen.

Wat mag u verwachten van de Yamaha 400 Wh na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Ah) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de e-bike nieuw kocht).

U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike. Lees meer over de factoren die van invloed zijn op uw actieradius.

Waarom uw Yamaha 400 Wh reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Uw Yamaha 400 Wh accu laten reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl biedt een aantal belangrijke voordelen zoals de mogelijkheid om achteraf te betalen en 12 maanden garantie. Lees alles over de unieke voordelen van Fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Merk accu Yamaha
Accu model 400 Wh Yamaha Frame
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Frame
Vermogen originele accu in Ah 11 Ah
Vermogen originele accu in Wh 396 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden