Fietsaccu revisie Breda

Vanuit de regio Breda zijn er twee mogelijkheden om uw fietsaccu bij ons aan te bieden ter revisie. Ons reparatiecentrum is gevestigd is in Tilburg, waardoor het voor veel klanten uit de regio Breda interessant is om hun accu persoonlijk te komen afgeven in het reparatiecentrum. U kunt ook online een bestelling voor revisie van uw accu aanmaken en vervolgens vanaf een PostNL punt de accu gratis versturen.

Wat kost het als ik mijn accu vanuit Breda ter revisie opstuur?

Op de bestelpagina ziet u de totaalprijs voor revisie van uw accu inclusief BTW. Als u na het aanmaken van een bestelling gebruik maakt van ons verzendlabel kunt u gebruik maken van ons antwoordnummer, waardoor er geen verzendkosten bijkomen. Per e-mail ontvangt u direct na het aanmaken van de bestelling instructies voor verzending.

Hoeveel tijd neemt de revisie in beslag?

Voor het reviseren van uw fietsaccu hebben wij in totaal zo’n 5 tot 10 werkdagen nodig, vanaf het moment dat de accu ontvangen is in het reparatiecentrum. Deze tijd is meestal seizoensgebonden en afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen.

Wij ontvangen uw accu meestal binnen één werkdag als u deze vanuit een PostNL pakketpunt in Breda opstuurt. Als u besluit de accu zelf te komen brengen scheelt dit meestal een dag in de reparatietijd. Op het moment van inboeken ontvangt u bericht per e-mail. Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt u opnieuw bericht per e-mail. Ons reparatiecentrum is daarnaast elke werkdag van 9:00 tot 17:00 te bezoeken voor het brengen of halen van uw accu. Ook kunnen wij u ter plekke helpen met het plaatsen van een bestelling.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Eindhoven

We helpen u via WhatsApp