Fietsaccu revisie Eindhoven


Ons reparatiecentrum is gevestigd in Tilburg en vanwege de minimale afstand weten veel fietsers uit de regio Eindhoven ons repair center te vinden. Veel klanten uit het nabijgelegen Eindhoven komen de accu persoonlijk langsbrengen, maar gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om de accu vanaf een PostNL pakketpunt in Eindhoven te verzenden.

Hoeveel kost fietsaccu revisie als ik mijn accu vanuit Eindhoven kom brengen?

Op de bestelpagina van uw accu ziet u de totaalprijs voor revisie incl. BTW en 24 maanden garantie. Op de checkoutpagina kiest u een verzendoptie. U kunt de accu naar ons opsturen en op uw adres retour ontvangen voor € 9,95 of kosteloos langsbrengen in Tilburg. Omdat een autorit naar Tilburg vaak niet veel langer in beslag neemt dan 25 minuten geven veel klanten uit de regio Eindhoven hun accu liever persoonlijk af. Alle informatie omtrent verzending van uw accu ontvangt u automatisch na het plaatsen van uw bestelling.

Hoe lang duurt revisie als ik de accu zelf vanuit Eindhoven kom brengen?

Voor de revisie van elke fietsaccu geldt standaard een bepaalde doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en retour zenden van uw fietsaccu. Deze tijd is grotendeels afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina.

Wanneer u de accu zelf komt langsbrengen, wordt deze dezelfde dag nog ingeboekt en gaat deze mee in het revisieproces. Wij ontvangen het pakket met uw accu meestal binnen een werkdag als u deze vanuit een PostNL punt in Eindhoven verstuurt. Voor sommige accu's geldt dat de reparatie enkele dagen langer in beslag kan nemen. De meer complexe accu’s kunnen namelijk enkel door één gespecialiseerde reparateur hersteld worden. In dat geval melden wij op de bestelpagina een mogelijk langere doorlooptijd.

Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt u een e-mail met daarin tracking-informatie, om de retourzending van uw pakket te volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw accu zelf vanuit Eindhoven weer te komen ophalen. Ons reparatiecentrum is gevestigd aan de Enschotsestraat 56 in Tilburg (maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00 en vrijdag 9:00 tot 16:00 geopend voor bezoek).

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Breda

We helpen u via WhatsApp