COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Energy Set 24v (244M07GE004)
Type energiecel: NiMH
Capaciteit: 8 / 9 Ah (195 / 216 Wh)
Volt: 24v

Selecteer eerst de capaciteit van de Giant Energy Set 24v accu na revisie. De laadcapaciteit is mede bepalend voor de actieradius. Na het doorlopen van het bestelproces kunt u de accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten battery pack vervangen, waardoor het bereik van uw fiets weer toeneemt. De verzendinstructies en het verzendlabel ontvangt u per e-mail.

› Let op: Heeft u niet 24v NiMH uitvoering, maar de 26v Li-ion variant? Kies dan de 26v Energy Set accu

...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

16 juni

Details+

Details Giant Energy Set 24v NiMH

U kunt de accu herkennen aan het voltage van 24 volt (24v) en het type energiecel (NiMH) op het gele stickertje. Verschillende e-bikes van Giant in de periode 2006-2009 zijn uitgerust met deze accu:

Twist 2.0, Twist 2.1


Hoe gaat het precies in zijn werk?

De accu wordt in het reparatiecentrum geopend en de versleten energiecellen worden verwijderd. Daaropvolgend worden er gloednieuwe energiecellen in de accu geïnstalleerd, wat het mogelijk maakt dat u weer jaren kunt profiteren van een grotere actieradius. U heeft 24 maanden garantie op de accu.
›; Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze


Hoe ver kunt u fietsen met de gereviseerde batterij?

De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is grotendeels afhankelijk van de capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets. Dit maakt het onmogelijk om een exacte indicatie van de nieuwe actieradius te geven.

Bestelt u 9 Ah, dan blijft de actieradius ongeveer gelijk aan die van een nieuwe accu

› Klik hier voor meer informatie over aspecten die van invloed zijn op de actieradius

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Giant Energy Set 24v
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Zijpaneel
Capaciteit originele accu in Ah 8 / 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 195 / 216 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 12 werkdagen
Garantie 24 maanden
EUR 249