Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Giant
Type: Energy Set 24v (244M07GE004)
Plaats: Bagagedrager
Type energiecel: NiMH
Vermogen originele batterij: 8 / 9 Ah (195 / 216 Wh)
Volt: 24v

Selecteer eerst het nieuwe vermogen van de Giant Energy Set 24v accu na revisie. Het vermogen is mede bepalend voor de actieradius. Na het doorlopen van het bestelproces kunt u de accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum wordt de versleten battery pack vervangen, waardoor het bereik van uw fiets weer toeneemt. De verzendinstructies en het verzendlabel ontvangt u per e-mail.


24v Energy Set accu met NiMH batterij is door Giant gebruikt van 2006-2009. Deze is later ook met Li-ion technologie uitgebracht. Heeft u deze Li-ion variant? Kies dan de 26v Energy Set accu.

...

* Verplichte velden

€ 249,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Giant Energy Set 24v NiMH

De 24v NiMH accu is te herkennen aan het typenummer: 244M07GE004-06VVerschillende e-bikes van Giant in de periode 2006-2009 zijn uitgerust met deze accu:

Giant Twist 2.0, Giant Twist 2.1

Giant Energy Set 24v accu revisie: wat zijn de stappen?

Giant Energy Set accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Giant Energy Set accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Giant Energy Set fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden.

Giant Energy Set accu reviseren

2. De versleten Giant Energy Set accu wordt getest en gereviseerd

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een test om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt de accu in aanmerking voor revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen door nieuwe cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de cellen daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kunnen leveren.

Giant Energy Set accu retour

3. De gereviseerde Giant Energy Set fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail, zodat u weet wanneer de accu teruggezonden wordt. In deze e-mail worden verder instructies gegeven voor het gebruik van de batterij na revisie. Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer bijna volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen).

Wat mag na revisie verwacht worden van de Giant Energy Set 24v accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren (bv. parcours)
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw 24v Giant Energy Set accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw accu enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een Giant Energy Set accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Giant Energy Set fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Fietsaccu revisie gespecialiseerd, Thuiswinkel Waarborg gekeurd:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Giant door ons gereviseerd worden. Fietsaccu-revisie.nl is gespecialiseerd in het herstellen van gebruikte e-bike accu's en is als enige revisiebedrijf Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw accu? Staat uw e-bike er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Merk accu Giant
Accu model Giant Energy Set 24v
Type energiecel NiMH
Plaats fietsaccu Zijpaneel
Capaciteit originele accu in Ah 8 / 9 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 195 / 216 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden