Fietsaccu revisie Friesland

Vanuit de regio Friesland zijn er diverse mogelijkheden voor fietsaccu revisie. Ons reparatiecentrum is gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant), maar ook klanten uit de regio Friesland weten kunnen bij ons terecht voor revisie van hun versleten fietsaccu. Het is mogelijk om online een bestelling voor revisie van uw accu te plaatsen en vervolgens zelf vanaf een PostNL punt in de buurt op te sturen.

Fietsaccu revisie vanuit Friesland: zijn er bijkomende kosten?

Op de productpagina van uw batterijmodel ziet u de totaalprijs voor revisie incl. BTW en 24 maanden garantie. Voor € 9,95 stuurt u de accu naar het reparatiecentrum en ontvangt u deze weer op uw adres retour. Als u uw accu verpakt en inlevert bij een PostNL pakketpunt in de buurt, kunt u gebruik maken van ons verzendlabel. De benodigde informatie over verpakking en verzending ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail.

Hoe lang ben ik mijn accu kwijt voor revisie?

Voor het reviseren van uw fietsaccu geldt een standaard ‘doorlooptijd’. Dit is het aantal dagen dat onze reparateurs nodig hebben voor het testen, reviseren en terugsturen van uw fietsaccu. Deze tijd is meestal seizoensgebonden en afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina.

Wij ontvangen uw accu meestal binnen één werkdag als u deze vanuit een PostNL pakketpunt Friesland opstuurt. Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt persoonlijk bericht per e-mail of telefoon. Ons reparatiecentrum is gevestigd aan de Enschotsestraat 56 in Tilburg (maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00 en vrijdag 9:00 tot 16:00 geopend voor bezoek).

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:Fietsaccu-revisie.nl

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Groningen

We helpen u via WhatsApp