Fietsaccu revisie Groningen

Vanuit de regio Groningen zijn er diverse mogelijkheden om uw fietsaccu bij ons aan te bieden ter revisie. Ons reparatiecentrum is gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant), maar ook klanten uit de regio Groningen weten kunnen bij ons terecht voor revisie van hun versleten fietsaccu. U kunt online een bestelling voor revisie van uw accu aanmaken en vervolgens zelf gratis vanaf een PostNL punt in de buurt uw accu gratis versturen.

Fietsaccu revisie vanuit Groningen: zijn er extra kosten?

Op de bestelpagina van uw accu ziet u de totaalprijs voor revisie inclusief BTW. Als u vervolgens de oude accu inlevert bij een PostNL pakketpunt in de buurt, kunt u gebruik maken van ons verzendlabel. Hierdoor hoeft u geen verzendkosten te betalen voor transport van de accu naar het reparatiecentrum. Per e-mail ontvangt u direct na het aanmaken van de bestelling instructies voor verzending.

Hoeveel tijd neemt de revisie in beslag?

Voor het reviseren van uw fietsaccu rekenen wij met een standaard ‘doorlooptijd’, die momenteel 5 tot 10 werkdagen bedraagt. Dit is het aantal dagen dat wij nodig hebben voor het testen, reviseren en terugsturen van uw accu. Deze tijd is meestal seizoensgebonden en afhankelijk van de drukte. U kunt de actuele doorlooptijd vinden op de bestelpagina van uw accu.

Wij ontvangen uw accu meestal binnen één werkdag als u deze vanuit een PostNL pakketpunt in Groningen. Op het moment van inboeken ontvangt u bericht per e-mail en dan begint de doorlooptijd. Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt persoonlijk bericht per e-mail. Ons reparatiecentrum is daarnaast elke werkdag van 9:00 tot 17:00 te bezoeken voor het brengen of halen van uw accu.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Friesland

We helpen u via WhatsApp