Fietsaccu revisie Groningen

Vanuit de regio Groningen zijn er diverse mogelijkheden om uw fietsaccu bij ons aan te bieden ter revisie. Ons reparatiecentrum is gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant), maar ook klanten uit de regio Groningen weten kunnen bij ons terecht voor revisie van hun versleten fietsaccu. U kunt online een bestelling voor revisie van uw accu aanmaken en vervolgens zelf gratis vanaf een PostNL punt in de buurt uw accu versturen.

Fietsaccu revisie vanuit Groningen: zijn er extra kosten?

Op de productpagina van uw batterijmodel ziet u de totaalprijs voor revisie incl. BTW en 24 maanden garantie. Voor € 9,95 stuurt u de accu naar het reparatiecentrum en ontvangt u deze weer op uw adres retour. Als u uw accu verpakt en inlevert bij een PostNL pakketpunt in de buurt, kunt u gebruik maken van ons verzendlabel. De benodigde informatie over verpakking en verzending ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail.

Hoeveel tijd neemt de revisie in beslag?

U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina. Dit is het aantal dagen dat wij nodig hebben voor het testen, reviseren en terugsturen van uw accu. Deze tijd is meestal seizoensgebonden en afhankelijk van de drukte. 

Wij ontvangen uw accu meestal binnen één werkdag als u deze vanuit een PostNL pakketpunt in Groningen. Op het moment van inboeken ontvangt u bericht per e-mail en dan begint de doorlooptijd. Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt persoonlijk bericht per e-mail. Ons reparatiecentrum is gevestigd aan de Enschotsestraat 56 in Tilburg (maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00 en vrijdag 9:00 tot 16:00 geopend voor bezoek).

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Friesland

We helpen u via WhatsApp