Hoe plaats ik een bestelling bij Fietsaccu-revisie.nl?

Er zijn twee manieren om uw fietsaccu terug te vinden in het assortiment van Fietsaccu-revisie.nl

  1. u zoekt rechtstreeks naar het gewenste product door uw fietsaccu model als zoekopdracht in te voeren in de zoekbalk.
  2. u gaat in de blauwe menubalk naar fietsaccu revisie en kiest vervolgens het merk van uw fietsaccu. Vervolgens wordt er een selectie van accu’s getoond die door het betreffende merk wordt gebruikt en in het verleden al door ons gereviseerd is.

Uit de lijst met producten die nu gefilterd is selecteert u uw fietsaccu door op de productafbeelding te klikken. Vervolgens komt u terecht op de productpagina van uw fietsaccu waar diverse specificaties over het product worden getoond. Ter controle kunt u de specificaties zoals de capaciteit (in Ah of Wh) vergelijken met de waarden die terug te vinden zijn op het label dat op uw accu geplakt zit. Bij al onze producten is bovendien een foto van de accu toegevoegd, zodat u kunt bepalen of het daadwerkelijk om dezelfde accu gaat.

Als u de juiste accu gevonden heeft kunt u een bestelling aanmaken door boven de oranje knop eerst de gewenste capaciteit van de accu te kiezen. De prijs die u standaard te zien krijgt is de prijs (inc. BTW) voor het testen, reviseren en opsturen van uw accu als wij een batterij met de kleinste capaciteit in de behuizing plaatsen. Als u bij ‘capaciteit na revisie’ kiest voor een grotere batterijcapaciteit ziet u dat de prijs hoger wordt.

Nadat u de gewenste capaciteit gekozen heeft, klikt u op de oranje knop met ‘door naar de volgende stap: bestelling controleren’. U krijgt vervolgens te zien welke producten zich in uw winkelwagen begeven en wat het totaalbedrag van uw bestelling is. Als deze gegevens overeenkomen met het product dat u geselecteerd heeft klikt u op de oranje knop met ‘door naar de volgende stap: contactgegevens invullen’.

U komt terecht op de zogenaamde ‘checkout’ pagina waar u uw contactgegevens invult en de gewenste betalingsmethode kiest. Ten slotte controleert u al deze gegevens om er zeker van te zijn dat wij over de juiste contactgegevens beschikken. Dit is belangrijk omdat wij bij eventuele calamiteiten persoonlijk contact met u opnemen en vanwege het feit dat wij de gereviseerde accu retour zenden naar het door u ingevulde afleveradres. Als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden kunt u de bestelling definitief maken door op ‘afrekenen’ te klikken.