Fietsaccu revisie Limburg

Ons repair centre is gevestigd is in Tilburg (Noord-Brabant), maar een groot gedeelte van onze klanten is afkomstig uit Limburg. Vanwege de gunstige geografische ligging bezoeken regelmatig klanten uit Limburg ons servicepunt, maar gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om de accu vanuit elk PostNL pakket in Limburg te versturen.

Wat is de prijs voor fietsaccu revisie vanuit Limburg?

Het totaalbedrag voor revisie (incl. BTW) vindt u op de productpagina van uw accu en tijdens het afrekenen op de checkout-pagina. De tarieven op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief 24 maanden garantie op alle vervangen onderdelen. Op de checkoutpagina kunt u kiezen voor de verzendoptie: 'Accu inleveren bij pakketpunt en op uw adres retour ontvangen' voor een bedrag van € 9,95. U krijgt vervolgens van ons een verzendlabel om de accu van een PostNL pakketpunt te verzenden. De benodigde informatie over verpakking en verzending ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail. 

Hoe lang duurt revisie als ik mijn accu vanuit Limburg opstuur?

Voor elke order geldt een doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en retour zenden van uw fietsaccu. Deze tijd is variabel en afhankelijk van de drukte. U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina. Wij ontvangen uw accu doorgaans binnen een werkdag als u deze vanuit een PostNL pakketpunt in Limburg opstuurt.

Voor sommige accu's geldt er een uitzondering, bijvoorbeeld wanneer enkel een gespecialiseerde reparateur de accu kan herstellen. In dat geval wordt op de bestelpagina een opmerking gemaakt over mogelijk langere doorlooptijd. Als de accu succesvol door de test en de revisie gekomen is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Verder ontvangt u een e-mail van de vervoerder met tracking-informatie, zodat u de retourzending kunt volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw accu zelf vanuit Limburg te brengen en te halen, bijvoorbeeld wanneer u het combineert met een bezoek aan de stad Tilburg.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsbatterij herstel België

We helpen u via WhatsApp