Fietsaccu revisie Rotterdam

Vanuit de regio Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden voor fietsaccu revisie. Ons reparatiecentrum is gevestigd in Tilburg (Noord-Brabant), maar veel klanten weten vanuit de regio Rotterdam Rijnmond weten ons repair centre te vinden. Het is mogelijk om online een bestelling voor revisie van uw accu te plaatsen en vervolgens zelf de accu te komen afgeven in het reparatiecentrum. Gelukkig bestaat er ook de mogelijkheid om de accu vanaf een PostNL punt in Rotterdam te verzenden.

Fietsaccu revisie vanuit Rotterdam: wat kost dat?

Op de productpagina van uw batterijmodel ziet u de totaalprijs voor revisie incl. BTW met standaard 24 maanden garantie. Voor € 9,95 stuurt u de accu naar het reparatiecentrum en ontvangt u deze weer op uw adres retour. Als u vervolgens uw accu verpakt en inlevert bij PostNL, kunt u gebruik maken van ons antwoordnummer voor verzending. De benodigde informatie over verpakking en verzending ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail.

Hoe lang duurt revisie van mijn accu?

Voor het reviseren van uw fietsaccu geldt een bepaalde doorlooptijd: de tijd die nodig is voor het testen, reviseren en terugsturen van uw fietsaccu. Deze tijd is afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. U kunt de actuele doorlooptijd terugvinden op: deze pagina.

Wij ontvangen uw accu meestal binnen een werkdag als u deze vanuit een PostNL punt in de regio Rotterdam opstuurt. Voor sommige accu's geldt dat revisie een week langer in beslag kan nemen. Wanneer uw accu succesvol door de eindtest is gekomen ontvangt u een e-mail van de vervoerder met tracking-informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw accu zelf vanuit Rotterdam te brengen en te halen. Doorgaans scheelt dit een dag in het totale reparatieproces. Ons reparatiecentrum is maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en vrijdag van 9:00 tot 16:00 geopend voor bezoek.

Voor vrijwel alle fietsaccu modellen die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrikanten bieden wij een revisie optie. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw fietsaccu:

kies uw fietsaccu

 

bekijk ook: fietsaccu revisie Breda

We helpen u via WhatsApp